Tak pokochaliście, że wykupiliście! Za chwilę wróci!

Przysmak Lio PEPE Deer XL (mięso jelenia) 180g

Kruche, smakowite kawałki mięsa jelenia to doskonałe uzupełnienie posiłków dla psów każdej wielkości. Mięso przeszło przez proces liofilizacji, który polega na zamrożeniu, a następnie suszeniu w próżni. Dzięki temu procesowi z produktu usuwane jest 98% wody i zachowane są wszystkie witaminy, minerały i smak. Produkty liofilizowane posiadają dużo więcej wartości odżywczych niż te suszone w tradycyjny sposób.

56.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Gramatura:
180 g
szt.
EAN:
5906638169452

Kruche, smakowite kawałki mięsa jelenia to doskonałe uzupełnienie posiłków dla psów każdej wielkości. Mięso przeszło przez proces liofilizacji, który polega na zamrożeniu, a następnie suszeniu w próżni. Dzięki temu procesowi z produktu usuwane jest 98% wody i zachowane są wszystkie witaminy, minerały i smak. Produkty liofilizowane posiadają dużo więcej wartości odżywczych niż te suszone w tradycyjny sposób.

To prawdziwa uczta smakowa i bomba witaminowa jakości HUMAN GRADE. Produkty są odpowiednie do spożycia zarówno przez psa jak i kota.

Produkt możemy podawać na kilka sposobów:

  • bezpośrednio do pyszczka
  • po zalaniu wodą w proporcji 1 g : 5 ml wody (odczekaj 10 min.)
  • jako substytut posiłku BARF

Mięso jelenia to bogactwo składników odżywczych, witamin z grupy B, żelazo, cynk, selen, które są ważne dla prawidłowego rozwoju organizmu. Mięso z jelenia należy do rodziny dziczyzny i może być dobrym wyborem dla alergików, którzy są uczuleni na popularne źródła białka, takie jak kurczak.

Skład: 

100% mięsa jelenia

Składniki analityczne: 

Białko (53,9%), tłuszcz (36,5%), popiół (3,1%), , wilgotność (4,1%) włókno surowe (1,2%)

Składniki 100% naturalne, bez dodatku cukru, barwników, konserwantów i sztucznych dodatków.

Stanowi idealne uzupełnienie diety psa.

 image

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: