Tak pokochaliście, że wykupiliście! Za chwilę wróci!

Syta Micha Mini płucka z koniny

Mini płucka od Sytej Michy to ręcznie krojone i suszone ciepłym powietrzem przysmaki, które można wykorzystywać w trakcie treningu lub jako dosmaczacz do codziennego posiłku.

14.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Gramatura:
100g
szt.

100% natury od Sytej Michy

Podroby stanowią jeden z podstawowych elementów codziennej diety naszych pupili. Dostarczają pełnowartościowego białka, witamin i minerałów, kluczowych dla funkcjonowania psiego organizmu.
Mini płucka od Sytej Michy to ręcznie krojone i suszone ciepłym powietrzem przysmaki, które można wykorzystywać w trakcie treningu lub jako dosmaczacz do codziennego posiłku.

Co je wyróżnia na tle innych przekąsek?

  • jedno źródło białka zwierzęcego,
  • lekkostrawne o niewielkiej zawartości tłuszczu,
  • malutki rozmiar (długość 1-2 cm),
  • nieregularny kształt,
  • objętościowe, lekkie i chrupiące,
  • przyjemny, subtelny "orzechowy" zapach,
  • brak dodatku soli, gliceryny, barwników i innych konserwantów,
  • delikatna obróbka termiczna,
  • dostosowane do każdego wieku i rozmiaru psa, w tym szczeniąt.

Płuca końskie, czyli idealna propozycja dla psów z alergią, nietolerancją pokarmową lub będących na diecie eliminacyjnej. Stanowią dodatkową dawkę białka, witamin z grupy B (B1, B3, B5, B12), witaminy C oraz minerałów jak żelazo, selen, mangan, cynk, magnez, sód czy potas. Ten rodzaj podrobów jest delikatny dla układu pokarmowego, dlatego z tak dużym powodzeniem sprawdzają się jako lekkostrawny przysmak treningowy.

Mini płucka z koniny od Sytej Michy to 100% naturalne przysmaki dla psów promujące zdrowie i dobre samopoczucie każdego dnia.

Parametry:
Skład: 100% płuco końskie
Skład analityczny:

Składnik Wartość
Białko surowe 77,9%
Tłuszcz surowy 7,8%
Wilgotność 0,8%
Popiół surowy 4,9%
Włókna surowe 7,2%
Kaloryczność: 401.8 kcal/100g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: